21 Jump Street

Genre : Action, Comedy, Crime
Director : Phil Lord, Christopher Miller
Year : 2012

2012'nin en overrated filmlerinden biri olan 21 Jump Street bizlere kahkaha, kovalamaca ve bolca küfür sunuyor. Komedi olarak vasat, aksiyon olarak kötü olan filmimimiz, ancak bir gençlik filmi olarak değerlendirilirse başarılı olduğu söylenebilir. 21 Jump Street'in hayran kitlesi 20 yaş altı kişiler tarafindan oluşacaktır.

Filmde; sürekli tekrarlanan patlama esprileri, belli konularla alakasız olan iki insanın 3-5 günde bahsi geçen konularda başarılı olabilmesi, aşk hikayesinin senaryodaki bir gereklilik gibi görülüp altının boş bırakılıp sunulması (ki bu komedilerde en çok yapılan hatalardan biri), Jonah Hill ve zenci polis hariç kimsenin iyi performans sergilememesi gibi sorunlar mevcut.  Bunlara rağmen Jonah Hill'in önünün açık olduğu bu filmle beraber bir kez daha kanıtlanıyor. Yüksek sesle gülmenize neden olan sahnelerin sayısı hiç de az değil.

90 dakika boyunca gülümsemek yerine birkaç kere kahkaha atmayı yeğleyip, beynim yorulmadan çıtır-çerez bir film izliyeyim diyorsanız 21 Jump Street doğru tercihlerden bir tanesi.

* Casting, Acting : 6
* Script : 5.5
* Directing, Aura : 6
* Ease of Viewing : 7.5
* Naked Eye : 6.5


                                6.3