The House Bunny

Genre : Comedy, Romance
Director : Fred Wolf
Year : 2008

Joe Dirt ve Grown Ups'ın yazarı Fred Wolf bu sefer kendini yönetmen koltuğunda denemiş. Grown Ups gelmiş geçmiş en kötü senaryolardan birine sahipti. Joe Dirt'e ise katlanabilme nedenim yalnızca David Spade'di. Bu iki başarısız filme imza atıp bir üçüncüsüne daha imza atması bundan böyle Fred Wolf adını gördüğümde kaçmama sebep olacak. İsa ve çetesi tarafından yetenek dağıtılırken bu Amerikan vatandaşı neredeymiş çok merak ediyorum.

Yönetmenden başrole geçtiğimizde ikinci bir şokla karşılaşıyoruz o da Anna Faris! Ne olur sinemayı bırak Sevgili Anna. Seni ekranda gördüğüm her saniye bende mide bulantısına yol açıyor. Sarah Mason adlı düşman rolündeki sarışına sempati duymama yol açacak kadar nefret ettiğim bir insansın. 12 yaşında yaramaz erkek çocukları gibi bir ses tonun ve iğrenç bir görüntün var. Oyunculuğun için yorum yapmaya bile gerek yok. Çok yüksek seviyelerde iticisin, çirkinsin ve yeteneksizsin.

Film boyunca seksilikle ilgili yakından uzaktan hiçbir şey görme fırsatı bulamıyorsunuz. Evet, bu Playboy içerikli bir film ve içinde partiler, kutlamalar barındırıyor. Ancak The House Bunny hiçbir şeyin doğru olmadığı bir proje. Sonucunda da berbat bir film ortaya çıkması gayet doğal. Üstüne para da verseler izlemeyin.

* Casting, Acting : 2
* Script : 1.5
* Directing, Aura : 1

* Ease of Viewing : 3.5
* Naked Eye : 1.5

                                 1.9