The Crazies

Genre : Horror, Thriller
Director : Breck Eisner
Year : 2010

Romero'nun zombileri mi yoksa 28 days later mı? Bu filmin bir şeylerden fazlaca etkilendiği ortada. Bazı sahneler zaman zaman gözlerimi açmamı sağlasa da genelinde onları açık tutmak için kürdanlardan yardım aldım. Görüp görebileceğiniz en sıkıcı korkulardan biri The Crazies. Bir korku filminin hiç korkunç olmaması ve bu kadar yoğun sıkıcılık içermesi benim gibi bünyelerde sorun oluşturuyor. Şuna harcayacağınız 90 dakikalık süre içerisinde gidip en güzel drama'yı romance'i izlersiniz. Ve emin olun bu filmden daha az sıkılırsınız.

Radha'yı severim yıllar önce iletişim kurduğum bir oyuncudur. Belki çok yetenekli değildir ama dünya iyisi ve tatlısıdır. Bu filmde belki en önemli işleri baştaki 3 oyuncu yapmış. Yani böyle bir dandiklik abidesinde ellerinden geleni yapmış şerif, karısı ve yardımcı şerif. Işıklar ve müzik yeterli değil, karakter gelişimi yok, kim kimin oğlu babası belli değil, anlatılmak istenen belli değil. Spoiler vermeyi hiç sevmem ''Madem öyle neden şöyle şöyle yaptılar.'' diyor insan. En iyisi fazla detaya girmemek.

Aslında daha da düşük bir puan verebilirdim bu filme ama dediğim gibi 3-4 sahne ilgi çekiciydi. Overrated bir film, izlemeyin.

* Casting, Acting : 6
* Script : 3
* Directing, Aura : 4
* Ease of Viewing : 2
* Naked Eye : 3


                                 3.6