London

Genre : Drama, Romance
Director : Hunter Richards
Year : 2005

Jason Statham'ın filmde olduğunu bilmeden izlemeye başladım. Yalnızca Jessica Biel'den haberim vardı. Fantastic Four'daki genç Jessica'nın eski erkek arkadaşı rolünde ve onu geri kazanmak istiyor. Filmin yalnızca ve yalnızca konusu bu. İlk sahne ve son sahne arasında kalan kısımlar ise inanılmaz ama tamamen çöp. Bir senarist nasıl bu kadar kötü bir fikirle ortaya çıkar. Nasıl bu kadar kötü diyaloglar yazılır gerçekten anlayamıyorum. Hayatımda izlediğim en berbat diyaloglar herhalde bu filmdedir. İşin üzücü tarafı film tamamen diyaloglar üstüne kurulu. Tek mekanda geçiyor ve oyuncular hiç susmuyor. Arada flashback'ler de olmasa tek kamerayla halledilebilecek bir öğrenci filmi gibi duruyor.

Bazı meşhur filmler gibi olmaya çalışmış London. Aşk ve uyuşturucunun olduğu şu ön plandakiler. Ama bu kadar kötü bir script ile Nolan ve Bale bile bir şey yapamazdı.

Hunter Richards'a getirmek istiyorum son sözü de. Böyle yeteneksiz bir adam iğrenç yönetmenliği ve zekasıyla senaryo yazıp, film çekiyor ya nasıl bir adalet var sende dünya. Buna güvenip, bunu beğenip daha önce hiçbir şey yapmamış Hunter Richards'a bu projeyi devredenleri de ayakta alkışlıyorum. Bu oyuncu kadrosuna da yazık. (Money talks.)

* Casting, Acting : 6
* Script : 2
* Directing, Aura : 4
* Ease of Viewing : 5
* Naked Eye : 5

4.4