Warm Bodies

Genre : Romance, Comedy
Director : Jonathan Levine
Year : 2013

Warm Bodies'te yer yer gülümsememe neden olan Teresa Palmer'ın güzelliği miydi yoksa zombilere karşı olan ilgim mi karar veremedim. Jonathan Levine'ın tüm filmlerini izledim ve kesinlikle iyi bir yönetmen olduğunu düşünmüyorum. Filmde öne çıkan make-up departmanıydı. Make-up'lar iyiydi hoştu da CGI'lar neydi öyle? Görüp görebileceğiniz en kıytırık iskeletleri merak ediyorsanız Warm Bodies'i mutlaka izleyin. İnsan iskeletlerinin öldürüldüğünde pterozor sesi çıkardığına tanık olabilirsiniz.

Horror tag'ini bir kenara bırakıp iki genç arasındaki aşk hikayesine odaklanmakta fayda var. Çünkü horror yönüyle iki adım öteye gidemeyecek bir film. Biz bunu boşverip romantik zombimizin yaptıklarına gülelim ve iyi vakit geçirelim.

Warm Bodies, kendini biraz daha sıksa ancak ve ancak iyi bir vizyon filmi olabilirdi. Bazı filmlerde gördüğümüz vampirlerin insanlarla olan gönül münasebetleri Warm Bodies'in yaratmak istediği ''Zombi ama özünde iyi çocuk.'' denemesinden daha iyi sonuç veriyor.

Filmden öğrendiğimiz 3 şey: 1-Ölü iskeletler ikinci kez ölünce dinazor sesi çıkarır. 2-Zombiler insanlara aşık olabilir. 3-John Malkovich hala çok antipatik.

* Casting, Acting : 6
* Script : 6
* Directing, Aura : 5.5
* Ease of Viewing : 6.5
* Naked Eye : 6


                               6.0