Kick-Ass 2

Genre : Action, Crime, Comedy
Director : Jeff Wadlow
Year : 2013

İlk film kadar sıradışı bir çalışma beklemiyordum ama en azından umarsızca Hit Girl'ümü izlerim diye düşünmüştüm. Maalesef olmadı. Maalesef ki Chloe, ekranımı tahmin ettiğimden çok daha az aydınlattı. Sorun onda değil onu hedeften bu kadar uzaklaştıran filmin writer'larında.

Amerikalı genç kız part'ları yüzünden ''ruhlu'' başlayan film öyle bir düşüşe geçti ki sonrasında gelen kurtarma çalışmaları da Kick-Ass 2'yi kurtarmaya yetmedi. Öyle görünüyor ki bundan sonraki devam filmleri de asla ilk filmin yakaladığı başarıyı yakalayamacak. Gerçi ilk film de pek bir başarı yakalamamıştı ama benim için unutulmaz bir ziyafetti. Biraz daha çubuk sokup bu kızı bundan da kötü devam filmlerinde oynatmazlarsa ilk film, her zaman en beğendiğim filmler arasında kalmayı sürdürecek.

Küçük karakterlerle yetişkinlere yönelik mizah ve aksiyon formülü tutmuştu ama weirdo'larla gençlere yönelik kötü mizah fikri başarılı olamadı. Kick-Ass 2, orijinal filmin yarattığı hayran kitlesi sayesinde yapımcıların cebini parayla doldurmaktan başka bir işe yaramayacak gibi gözüküyor.


* Casting, Acting : 6.5
* Script : 4.5
* Directing, Aura : 5.5
* Ease of Viewing : 7.5
* Naked Eye : 6.5


                              6.1